الجمعة، 12 يوليو 2013

وصفة كوسة وفلفل محشين





كوسة وفلفل محشين لديدة وصفة كوسة وفلفل محشين لديدة طبق كوسة وفلفل محشين لديدة اطباق كوسة وفلفل محشين لديدة وصفات كوسة وفلفل محشين لديدة طبخ كوسة وفلفل محشين لديدة طبخة كوسة وفلفل محشين لديدة
المقادير :21كيلو ارز

كميئة ضئيلة من اللحم المفروم

خضرة محشة

طماطم حمراء

توابل

توابل لحم

ورق لورى

ملح

فلفل اسود


التحضير :

الكوسة نخططها من الخارج ب المقورة كدة شكلها يبقى احسن

اما الفلفل بشوف ناس مقطعاة ب السكينة افضل طريقة لية

نمسك العنق بتاع الفلفلاية ونضغط لجوة بشويش ثم نشدة للخارج

هتصبح ضيقة ب الشكلل دة والرز مش يقع

بس بشرط متمليش الفلفلاية اوى عند الحشو والكوساية كمان

ببعد غسيل الارز جيدا نقطع علية بصلة نية ونضع خضرة المحشى

علية وكمو ن وندعكهم ببعض كويس ودة سر جمال المحشى ويا سلام بقة لو حطيطى مع التسبيكة ورق لورى وتوابل 

لحم مممممممممم لذيذ ونخلط كلة مع بعض ثم نحشى الكوسة ومنملهاش ع الاخر عشان مش تفرقع منك

وحطى ف ارضية الحلة شرائح بصل وطماطم وبعدين رصى الكوسة وبعدين رصى الفلفل

ومعيار المياة يكون اقل من نصف الحلة بقليل عشان الكوسة بتنزل مية

ودة حبيباتى الرز اللى اتبقى هحط علية قلب الكوسة

وحبة زيت وحبة ملح عشان قلب الكوسة مش كان علية ملح

والله العظيم اخوااتى بيبقى طعمة الذ من المحشى

0 التعليقات:

إرسال تعليق